0

Outr

OUTR

FOLDER

HI, WE ARE OUTR.

Een fun-loving / extravert / gezellig merk met een ruim aanbod “Outdoor Living” toestellen dat je buitenbeleving een heel stuk leuker maakt. OUTR staat voor een mooi en kwalitatief gamma die het samen buiten zijn, het samen koken en het samen genieten van lekker eten nog fijner maken. In ons gamma zitten zowat alle mogelijke outdoor producten die met vuur en warmte te maken hebben. Om op te koken, of simpelweg om je aan op te warmen.

VOOR ELK WAT WILS.

De traditionele en eenvoudige kettle BBQ, de Japanse Kamado voor wie het iets meer mag zijn, de Plancha uit cortenstaal voor alle sociale events, maar ook terrasverwarmers op gas voor wie voor gebruiksgemak kiest. Het gamma wordt aangevuld met de nodige accessoires en stijlvolle houtopslagsystemen.

Wij streven ernaar om je een mooi en kwalitatief product aan te bieden, tegen een correcte prijs – toegankelijk voor iedereen. Want gezelligheid hoeft niet duur te zijn! Dankzij onze grote voorraad kunnen wij het door jou gekozen toestel snel op zijn bestemming krijgen.