0

Outdoor

Ontdek de wereld van outr bij Vuren Blommaert

Vuren Blommaert is een officiële verdeler van hoogwaardige outdoor producten van OUTR. We zijn verheugd om onze samenwerking met OUTR aan te kondigen en u een uitgebreide selectie van hun innovatieve en hoogwaardige producten aan te bieden. Ontdek bij ons een assortiment dat alles omvat om het buitenleven nog aangenamer te maken, inclusief BBQ’s, pizzaovens, vuurschalen en plancha BBQ’s. Of u nu op zoek bent naar kookaccessoires of een warmtebron, bij ons vindt u wat u zoekt.

Waarom outr?

OUTR is een levendig en gastvrij merk met een uitgebreid assortiment aan “Outdoor Living” apparatuur dat uw buitenervaring aanzienlijk verbetert. Het prachtige en hoogwaardige assortiment van OUTR draagt bij aan het genot van samenzijn, samen koken en samen genieten van lekker eten in de buitenlucht. Hun gamma omvat een breed scala aan outdoor producten die gerelateerd zijn aan vuur en warmte, wat perfect aansluit bij de expertise van Vuren Blommaert.

Neem contact op

Heeft u vragen over onze outr-producten of heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons vriendelijke en deskundige team staat klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden.